Enes Ünal ayın futbolcusu seçildi... Getafe'yi ayağa kaldıran golcü

Getafe formasıyla son 7 maçta 5 gol atan ve kümede kalma savaşı veren takımına gol attığı maçlarda 8 puan kazandıran Enes Ünal, Madrid ekibinin taraftarları tarafından ayın oyuncusu ödülüne layık görüldü. 24 yaşındaki milli futbolcu 2020 yazında Villarreal'den 9 milyon euro bonservisle transfer edildi.

La Liga'da Getafe forması giyen Enes Ünal takımında ayın futbolcusu oldu. Madrid ekibinin taraftarlarının oylarıyla belirlenen ve sponsor firma tarafından verilen ayın futbolcusu ödülünü alan Enes, "Gol atınca tabii ki çok daha memnun oluyorsun ama bundan daha fazlası benim için Getafe ve burada olmak. Ligde kalmak önemli." dedi.

Şu anda tek düşüncesinin 19 aralık pazar günü sahalarında Osasuna karşı oynayacaklarını maç olduğunu dile getiren Enes, "Sadece 3 puanı istiyorum. Son maçımızda Alaves'e karşı iyi bir futbol oynadık. 3 puana layıktık ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Şimdi evimizde kazanmak çok önemli." diye konuştu.

Takım olarak son haftalarda futbollarının geliştiğini, inançlarının arttığını kaydeden Enes Ünal, "Getafe'nin son yıllarda sahip olduğu kimliğini tekrar kazanmaya başladık. Bu çok önemli." ifadelerini kullandı.

Getafe formasıyla bu sezon 5 gol atan milli forvet, takımın en çok gol atan futbolcusu konumunda. La Liga'da kalma mücadelesi veren Getafe, geride kalan 17 haftada 12 puanla 19. sırada yer alıyor.

Enes Ünal ayın futbolcusu seçildi... Getafe'yi ayağa kaldıran golcü ile ilgili etiketler Enes Ünal La Liga getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.