Enes Kanter kimdir?

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in manevi oğlu FETÖ'cü Enes Kanter kimdir sorusu gündem de. Enes Kanter hangi takımda oynuyor?

FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in manevi oğlu olan ve 15 Temmuz darbe girişiminin de atmış olduğu tweetler ile büyük tepki toplayan Enes Kanter'den gelen Femerbahçe açıklaması gündem oldu.

ENES KANTER KİMDİR?

20 Mayıs 1992 tarihinde İsviçre'nin Zürih kentinde dünyaya gelen ve A Milli takımda eski basketbolcu olan Enes Kanter, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'da oynuyor.

2.11 m boyundaki FETÖ'cü, basketbol hayatına Samanyolu Koleji'nde başladı. Fenerbahçe Ülker'de yetişen Kanter, sözleşme imzalamayıp, kolej'de Kentucky Üniversitesi'nde forma giyme kararı verdi. Kentucky Wildcats takımında bir süre oynadıktan sonra katıldığı 2011 NBA Seçmeleri sonrası dört sene Utah Jazz forması giydikten sonra 2015 yılında Oklahoma City Thunder takımına takas edildi.

Dönemin savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç için destek mesajı paylaşan Kanter, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra attığı tweetlerle de tepki topladı.

Enes Kanter kimdir? ile ilgili etiketler FETÖ Enes Kanter Enes Kanter kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.