Enes Batur'un sevgilisi kim? Kiminle evleniyor?

Enes Batur'un sevgilisi kim? YouTube'da çektiği videolarla özellikle küçük yaştaki çocuklar tarafından hayranlıkla takip edilen Enes Batur'un yeni sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Enes Batur evleniyor mu, kiminle evleniyor, Enes Batur'un sevgilisi kim gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Enes Batur'un sevgilisi kim? Kiminle evleniyor? İşte yanıtı...

Enes Batur'un sevgilisi kim? Instagram'da yaptığı paylaşımla evleneceğini duyuran ve düğün davetiyesini paylaşan Enes Batur'un sevgilisi hakkında araştırmalar da hız kazandı. Enes Batur'un sevgilisi kim, kiminle evleniyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Enes Batur'un sevgilisi kim? Kiminle evleniyor? İşte yanıtı...

ENES BATUR'UN SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü YouTuber Enes Batur'un sevgilisinin ismi Tulu Baci olarak biliniyor. Ünlü fenomen evleneceğini duyurduğu Tulu Baci ile mutlu bir birliktelik sürdüğünü fakat kendisini gizli tutmak istediğini söylüyor.

ENES BATUR GERÇEKTEN EVLENECEK Mİ?

Daha önce yaptığı bir açıklamada "10 milyon aboneye ulaşınca evleneceğim" diyen ünlü YouTuber, Enes Batur Sungurtekin 10 milyon aboneyi aşınca evlilik kararı aldı.

"BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÖZELDEN YOLLADIM"

Sevgilisi Tulu Baci ile 22 Mayıs Çarşamba günü evleneceğini duyuran 21 yaşındaki genç YouTuber, davetiyesini sosyal medya hesabından paylaşarak fotoğrafa "Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım" notunu düştü.

Enes Batur'un sevgilisi kim? Kiminle evleniyor?

REKLAM MI?

Enes Batur'un bu hareketi kimi takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, kimileri de bunun yeni filmi için bir reklam olduğunu iddia etti.

Enes Batur'un sevgilisi kim? Kiminle evleniyor? ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.