Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı?

Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı? Ünlü Youtuber Enes Batur'un içerikleri hakkında çalıntı iddiası sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Twitter'da trend konular arasına girmeyi başaran başlık sonrasında, Enes Batur'un yapacağı açıklama merak ediliyor. İşte Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı? Twitter'da trend konular arasına girmeyi başaran başlık sonrasında, Enes Batur'un yapacağı açıklama merak ediliyor.  Ünlü Youtuber Enes Batur'un içerikleri hakkında çalıntı iddiası sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. İşte Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Türkiye Youtube kanalları içinde en çok takipçisi olarak ön plana çıkan Enes Batur hakkında sosyal medyada yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü Youtuber'ın içeriklerinin çalıntı olduğuna yönelik iddialara ne cevap vereceği merak ediliyor. 

ENES BATUR KİMDİR?

Türk vlogger ve oyuncu Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. Hemşire ve özel hareke emeklisi bir babanın üç çocuğundan biriydi. Kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filmde genç fenomene Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy ve o dönem sevgilisi olan Başak Karahan eşlik etti. Antalya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini sürdürüyor. Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

Enes Batur'un içerikleri çalıntı mı? ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.