Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi?

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Ülkemizde son yıllarda meslek haline gelen Youtuber Türkiye'nin en çok takipçi sayısına ulaşmayı başaran Enes Batur, 22 Mayıs akşamı Damla Aslanalp ile hayatını birleştirdi. Tulu Bacı olarak tanınan Damla Aslanalp'in düğünü sosyal medyanın en çok konuşulan haberi oluyor. İşte Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Enes Batur, 22 Mayıs akşamı Damla Aslanalp ile hayatını birleştiriyor. Youtube üzerinden yaptığı yayınlar ile milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, Youtuber'lık mesleğinin öncüleri arasında yer alıyor. Düğün için reklam iddiasını ortaya atanlara nasıl bir cevap geleceği merak ediliyor.  İşte Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi?

Ünlü Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde düğün davetiyesini paylaşarak sevgilisi Tulu Bacı ile evleneceğini açıklamıştı.

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? - Resim : 2


Enes Batur, dün akşam düzenlenen bir törenle Tulu Bacı ile nikah masasına oturdu. Ünlü YouTuber'ın düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Ancak Enes Batur'un takipçileri evlendiğine inanmadı.

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? - Resim : 3


Bazı takipçileri ünlü YouTuber'ın yakında vizyona girecek filmi için reklam yaptığını söylerken, bazı takipçileri ise bu organizasyonun yeni filmden bir sahne için gerçekleştiğini iddia etti.

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? - Resim : 4


Enes Batur bugün de yeni paylaşımlar yaptı. Düğünden fotoğraflarını paylaşan Batur şu mesajı yayınladı:

21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim.

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? - Resim : 5

Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı... Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiç birşey için erken, hiçbirşey için geç değildir...

Ancak paylaşımda dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. Enes Batur'un son paylaşımında yanında yer alan kişi oyuncu Damla Aslanalp'dı. Batur fotoğraflarda Aslanalp da etiketledi. Aslanalp, Batur'un son filminde rol alıyor.

Damla Aslanalp kimdir?

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya'da doğmuştur. Tam adı Nergiz Damla Aslanalp'dır.
2013 yılında Almanya'nınGelsenkirchen kentinde düzenlenen 'Miss Turkuaz' yarışmasında üçüncü oldu.
Mahsun Kırmızıgül, 2014yılında çekilecek dizi filmi 'Mardin İşi'nin başrolü için 130 genç kız arasındanDamla Aslanalp'i seçti.

Damla Aslanalp, 2014yılının Ağustos ayındaMahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği önce adının "Mardin İşi" olacağı söylenen ama sonra adı "Kadim Dostum" olarak değiştirilen ve başrollerinde İlker Aksum ve Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu'nun yer aldığı dizide rol aldı.

23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve yönetmenliğiniKudret Sabancı'nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan "Filinta" adlı dizideDamla Aslanalp "Lara Zaharyas" karakterini canlandırırken başrollerde Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Onur Tuna (Filinta Mustafa), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Filinta "Bir Osmanlı Polisiyesi (Lara Zaharyas)(Tv dizisi)
2014 - Kadim Dostum

 

Enes Batur'un evliliği gerçek mi? Düğün görüntüleri! Damla Aslanalp ile mi evlendi? ile ilgili etiketler Türkiye YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.