Enes Batur'un evine polis baskını!

Doğum gününü kutlayan ünlü YouTuber Enes Batur'un evini polis baskın yaptı. Birçok ismin arka kapıdan kaçtığı, polis ekiplerine yakalananlara ise 3 bin 500 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Ünlü YouTuber Enes Batur, 23. yaş gününü kutlamak İçin Acarkent'teki villasında parti verdi. Pandemi kurallarının hiçe sayıldığı partiye yaklaşık 100 kişi katıldı.

ARKA KAPIDAN KAÇTILAR

Akşam saatlerinde başlayan doğum günü partisini gece 02:00 sularında polistarafından baskın düzenlendi. Partiye katılan birçok ismin arka kapıdan kaçtığı öğrenilirken polis ekiplerine yakalananlara 3 bin 500 TL cezai işlem uygulandı.

Enes Batur'un evine polis baskını!

ENES BATUR HAKKINDA

Enes Batur Sungurtekin 1998'de Antalya'da doğmuştur. Batur, YouTube'da paylaştığı videolar ile popüler hale geldi. Diğer taraftan Batur, Türkiye'nin en çok aboneye sahip YouTube kanalının sahibidir.

2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 2018 yılında vizyona girdi. Enes Batur'un 2. Filmi Enes Batur Gerçek Kahraman ise 31 Mayıs 2019'da vizyona girdi.

Enes Batur'un evine polis baskını! ile ilgili etiketler Enes Batur Korona Koronavirüs YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.