Enes Batur'dan evlilik itirafı geldi...

YouTube videolarıyla adını geniş bir kitleye duyuran Enes Batur’dan evlilik açıklaması geldi. Geçen ay Damla Aslanalp ile düğün fotoğraflarını paylaşan Batur gerçeği Instagram hesabından itiraf etti.

Youtuber Enes Batur, geçen ay Damla Aslanalp ile evlendiğini açıklayıp düğün fotoğraflarını paylaştı ancak kimse ona inanmadı.

Takipçileri başta olmak üzere pek kişi evliliğin gerçek olmadığını, yeni çıkan Enes Batur Gerçek Kahraman filminin reklam çalışması olduğunu öne sürdü.

İddialar doğru çıktı ve Batur, bir video yayınlayarak evlenmediğini açıkladı.

“ŞAKA YAPTIM, ÖZÜR DİLERİM”
Takipçilerini kandırmaya çalışan Enes Batur “Şu ana kadar evlendiğimize hala, ciddi ciddi inanan varsa onlardan özür diliyorum. Fakat siz bana evlen evlen diye baskı yaptınız. Yaptığım sadece küçük bir şakaydı” dedi.

Enes Batur’un yaptığı bu açıklamanın ardından bir çok hayranı Enes Batur’a büyük tepki gösterdi.

Enes Batur'dan evlilik itirafı geldi... ile ilgili etiketler Enes Batur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.