Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Yarışması ne zaman?

Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un Instagram hesabından yayınladığı görüntüler akıllara Survivor'a mı katılıyor? sorusunu getiriyor. Acun Ilıcalı'nın kanu ile açıklama yapması bekleniyor. Hayranları ünlü isimi soru yağmuruna tutuyor. İşte Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Yarışması ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Acun Ilıcalı'nın kanu ile açıklama yapması bekleniyor. Hayranları ünlü isimi soru yağmuruna tutuyor. Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un Instagram hesabından yayınladığı görüntüler akıllara Survivor'a mı katılıyor? sorusunu getiriyor. Sorunun cevabını merak edenler araştırma yapmaya başladı. İşte Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Yarışması ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Yarışması ne zaman?

Enes Batur, geçen günlerde Acun Ilıcalı'nın çağrısı ile Survivor'a konuk olmayı kabul etmişti.

Yapımcının özel uçağıyla yola çıkan Enes Batur ve Acun Ilıcalı Survivor'ın yapıldığı Dominik'e ayak bastı.

'14 SAATTİR YOLDAYIZ'

Enes Batur yolculuk anlarını da Instastory'den yayınladı. Batur, "14 saattir yoldayız. Yıldım yaa yıldım... Abi sen nasıl dayanıyorsun bu kadar yola?" dedi.

'BİR DAHAKİ SEZONA İNŞALLAH'

Acun Ilıcalı geçen günlerde Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle açıklamıştı:

"Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var."

Enes Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" demişti.

Enes Batur Survivor'a mı katılıyor? Yarışması ne zaman? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Enes Batur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.