Enes Batur Survivor'a mı katılacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı, YouTuber Enes Batur ile bir araya geldi. Ilıcalı, yeni filmi vizyona giren Batur'u Survivor'a davet etti. Başarılı programcı, genç fenomen için "YouTube'u yıkarız" yorumunda bulundu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni filmi vizyona giren sosyal medya fenomeni Enes Batur ile bir araya geldi. Batur ile video çeken Ilıcalı, severek izlenen Survivor hakkında bir sürprizinden bahsetti.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'la birlikte 'Gerçek Kahraman' filmini değerlendiren Acun Ilıcalı, "Şu parkurda seni görmek istiyorum" dedi.

Enes Batur Survivor'a mı katılacak?

"YOUTUBE'U YIKARIZ"

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti: Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayınlanır. Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var.

"ŞİMDİ VÜCUT YAPIYORUM"

Acun Ilıcalı'nın övgüleri ve daveti üzerine konuşan Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" dedi.

 

Enes Batur Survivor'a mı katılacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Enes Batur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.