Enes Batur öldü mü?

Ünlü YouTuber Enes Batur hakkında, 'Enes Batur öldü' şeklinde sosyal medyada oluşan gündem, araştırmalara neden oldu. Birçok kişi Batur için ''Allah rahmet eylesin'' paylaşımlarında bulundu. Peki, Enes Batur öldü mü? Detaylar haberimizde..

Video paylaşım platformu YouTube'da 10 milyondan fazla aboneye sahip olan Enes Batur için birçok kişi sosyal medya üzerinden ''Allah rahmet eylesin'' etiketi ile paylaşımlarda bulundu. Ünlü fenomene ne olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Enes Batur öldü mü? Detaylar haberimizde..

Enes Batur öldü mü?

ENES BATUR ÖLDÜ MÜ?

Bugün Twitter'a giren kullanıcılar, "Allah rahmet eylesin Enes Batur" etiketiyle karşı karşıya kaldılar. Kısa sürede Enes Batur'un ölmediği, açılan etiketin yalan olduğu anlaşıldı. Enes Batur ise Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. 

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur 9 Nisan 1998’de dünyaya geldi. Enes Batur'un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin'dir. Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim oldu. Enes Batur'un 10 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

 

Enes Batur öldü mü? ile ilgili etiketler Twitter YouTube Enes Batur YouTuber 2019 ölüm ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.