Enes Batur kimle evleniyor? İşte sevgilisi!

Enes Batur kimle evleniyor? Enes Batur magazin paylaşımı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü Youtuber Enes Batur düğün davetiyesini sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. Peki Enes Batur kimle evleniyor? Detaylar haberimizde...

Enes Batur kimle evleniyor? 10 milyon aboneye sahip olan Enes Batur,22 Mayıs Çarşamba günü evleneceğini duyurdu. Enes Batur Sungurtekin, sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaştı.Peki Enes Batur kimle evleniyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur Sungurtekin, evleneceğini açıklayarak sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaştı.

Enes Batur kimle evleniyor? İşte sevgilisi!

Daha önce yaptığı bir açıklamada "10 milyon aboneye ulaşınca evleneceğim" diyen ünlü YouTuber, Enes Batur Sungurtekin 10 milyon aboneyi aşınca evlilik kararı aldı.

Enes Batur kimle evleniyor? İşte sevgilisi! - Resim : 2

"BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÖZELDEN YOLLADIM"

Sevgilisi Tulu Baci ile 22 Mayıs Çarşamba günü evleneceğini duyuran 21 yaşındaki genç YouTuber, davetiyesini sosyal medya hesabından paylaşarak fotoğrafa "Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım" notunu düştü.

ENES BATUR KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni ve youtuber Enes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Enes Batur'un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin'dir. Babası Polis, annesi ise Hemşiredir.

Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır.

Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

Enes Batur 2018'de vizyona giren, kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Enes Batur kimle evleniyor? İşte sevgilisi! ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.