Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi?

Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi? Ünlü YouTuber Enes Batur, sosyal medyada amcasına ve eşine küfür ettiği bir video paylaştı. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silen Enes Batur Twitter'dan kendisini savundu. Hakaret videosu merak edilen Batur'un kim olduğu ve ne küfür ettiği hayranları tarafından merak ediliyor. Attığı tweeti öğrenmek isteyenler aramaya başladı. Peki Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi? Bütün ayrıntılar haberimizde...

Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi? Genç sosyal medya fenomeni Enes Batur'un geçtiğimiz günlerde paylaştığı küfürlü videosu büyük tepki çekmişti. Amcasına ve eşine hakaret ettiği paylaşımı kısa sürede kanalından kaldıran  YouTuber'ın ne dediği merak ediliyor. Batur'un sevenleri son gelişmeleri araştırmaya başladı. Peki Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi? Tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi?

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez bu sene giren ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 8 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

AMCASINA NE DEDİ?

“Sosyal medya fenomeni” adı altında özellikle YouTube’da videolar paylaşan ve bu sayede ciddi bir kazanç elde eden, aynı zamanda bu yılın başında “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” isminde bir film çeken Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin’i provoke ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Gizli çekilen videoda Batur’un amcasına, “Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana’da neydin, ne oldun?” gibi sözler sarf ettiği duyuluyor. Batur’un amcasının bu sözler üzerine oldukça sinirlendiği görülüyor.

Videonun sonunda Batur, şaka yaptığını söylüyor ama amcasının gözlerinin dolduğu görülüyor.

 

Enes Batur kimdir? Amcasına ne dedi? ile ilgili etiketler enes batur kimdir amcasına ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.