Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

6 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Enes Batur Gerçek Kahraman adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Enes Batur Gerçek Kahraman hangi kanalda? Enes Batur Gerçek Kahraman oyuncuları kimlerdir?

6 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Enes Batur Gerçek Kahraman adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Enes Batur Gerçek Kahraman 2019 yılında vizyona girmiştir..

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. Komedi türündeki filmin yapımcılığını TME Films ve Eren Medya üstleniyor.

Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Doğa Can Anafarta

Oyuncular: Enes Batur, Ömer Başdoğan, Altan Erkekliuğ

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 31 Mayıs 2019 / 1s 39dk

Enes Batur Gerçek Kahraman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Show TV Enes Batur Enes Batur Gerçek Kahraman konusu nedir özet oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.