Enes Batur evlendi mi? Kiminle evlendi?

Enes Batur evlendi mi? Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Enes Batur'un evlilik haberi gündeme bomba gibi düşüyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çeken Enes Batur ile Tulu Bacı'nın düğünü bu akşam yapılan törenle gerçekleşti. İşte Enes Batur evlendi mi? Kiminle evlendi? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Enes Batur evlendi mi? Youtube Türkiye'nin en çok takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, bu akşam gerçekleştirilen törenle hayatını Tulu Bacı ile birleştiriyor. Ülkemizde Youtuber'lık mesleğinin öncüleri arasında bulunan genç isimin düğün törenine bir çok önemli isim katıldı.Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Enes Batur'un evlilik haberi gündeme bomba gibi düşüyor. Ünlü isimin hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Enes Batur evlendi mi? Kiminle evlendi?  Merak edilen detaylar haberimizde...

Enes Batur evlendi mi? Kiminle evlendi?

ENES BATUR'UN SEVGİLİSİ TULU BACI KİMDİR?

Enes Batur, Tulu Bacı ile evleneceğini duyurdu. Tekipçileri ise 'Tulu Bacı kimdir' arayışına geçti.

TULU BACI KİMDİR? 

Tulu Bacı, 8 Nisan 1999 Kıbrıs doğumludur. Annesinin adı Denisa babasının adı ise Cem Bacı'dır. İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Enes Batur'un ilk filmi 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?'yi 19 Ocak'ta vizyona girmiş ve izlenme rekoru kırmıştı. Şimdilerde ikinci filmini çıkarmak için gün sayan Batur, ilk filminden kazandığı parayı ne yaptığını anlattı.

"VERGİ BORCUMU KAPATTIM"

YouTube Magazin sayfasında yer alan habere göre; filmleri hakkında konuşan Enes Batur, ilk filmi hakkında "İlk filmden kazandığım parayla vergi borcumu kapattım." şeklinde konuştu.

"TAKİPÇİLERİME 100 BİN TL'LİK ÇEKİLİŞ YAPACAĞIM"

Yeni filmi 'Enes Batur: Gerçek Kahraman' için gün sayan Batur, hayranlarına da bir müjdeli haber verdi. Batur açıklamasında "İkinci film başarılı olur, güzel bir şeyler kazanırsak güzel bir araba almak istiyorum. Eğer film 3 milyon izlenmeyi geçerse takipçilerime 100 bin TL'lik bir çekiliş yapacağım" dedi.

17,5 MİLYON HASILAT YAPTI

12 hafta vizyonda kalan ve 1,5 milyon kişi tarafından izlenen 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' filminin toplam hasılatının 17,5 milyon TL olduğu öğrenildi.

FİLMDE KİMLER OLACAK?

Enes Batur'un yeni filminin tanıtım videosunda açılışın bir uzay mekiğinde yapıldığı görülüyorken, ardından yeryüzüne iniyor ve yüzlerini göremediğimiz süper kahraman kostümlü insanlarla karşılaşıyoruz. Filmde Batur'a eşlik eden isimler arasında Cumali Ceber, filmleriyle tanınan fenomen isim Halil Söyletmez, Kafalar Karışık filmi ile beyaz perdeye geçiş yapan Kafalar, Youtube kanalı üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin gibi isimler yer alıyor. Ayrıca teaser'da görüldüğü üzere oyuncu Altan Erkekli de 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filminde yer alıyor.

Enes Batur evlendi mi? Kiminle evlendi? ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.