Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarihi açıkladı! Abdülhamid Han sondaj gemisi göreve başlıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin derin sondaj filosuna 4. geminin geleceği tarihi duyurdu. Bakan Dönmez, 'Abdülhamid Han sondaj gemisini 9 Ağustos'ta Mersin'den ilk görev yerine uğurlayacağız.' dedi.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı'nda çalışmaları devam eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, adını 'Abdülhamid Han' olarak açıkladığı Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisinin göreve başlaması için geri sayım başladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Filomuza dördüncü bir kardeş geldi. Abdülhamit Han derin sondaj gemisi. Onu da Akdeniz’de ilk görev yerine uğurlayacağız. Bir aksilik çıkmazsa Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 9 Ağustos'ta Mersin Taşucu’ndan ilk görev yerine uğurlamış olacağız. Görev alanı ise kendi deniz yetki alanlarımız içerisinde olacak. Yeri de inşallah Cumhurbaşkanımız açıklayacak.” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarihi açıkladı! Abdülhamid Han sondaj gemisi göreve başlıyor ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez derin sondaj gemisi Karadeniz gazı abdülhamid han sondaj gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.