Endonezya'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya Meteoroloji, Klimatoloji ve Jeofizik Kurumu, Endonezya'daki Sumatra Adası açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin ardından ise tsunami uyarısı yapılmadı.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Endonezya'nın kuzeybatısında yer alan Sumatra Adası açıklarında 6,4 kilometre derinlikte 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

YEREL BİLİM İNSANLARI DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 6.2 

Endonezya Meteoroloji, Klimatoloji ve Jeofizik Kurumu tarafından yapılan açıklamada ise, depremin 6.2 büyüklüğünde olduğu ve depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadığı aktarıldı. 50 milyondan fazla kişiye ev sahipliği yapan Sumatra Adası'ndaki depremde can ve mal kaybı bildirilmedi.

16 EKİMDE MEYDANA GELEN DEPREMDE 3 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Endonezya'daki Bali Adası’nda 16 Ekim'de meydana gelen depremde 3 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Ülkede geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde ise bir hastane de dahil olmak üzere çok sayıda bina yıkılmış, 50'den fazla can kaybı yaşanmıştı.

Endonezya'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi! ile ilgili etiketler Endonezya dprem 6.2 sumatra
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.