Endonezya, Türkiye'den savaş gemisi almak için görüşmelere başladı!

Türkiye'nin ürettiği savunma sanayii ürünlerine her geçen gün bir talip daha çıkıyor. Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammed İkbal, Endonezya'nın Türkiye'den savaş gemisi almak için görüşmelere başladığını duyurdu.

Savunma sanayi konularında yayım yapan Oryx Blog, Türkiye'nin Endonezya'ya karakol gemileri ihracatını konu alan bir yazı yayımladı.

Yazıda Türk tasarımı donanma gemilerinin dünyanın dört bir yanında ihracatçı konuma geleceği ifade edilirken Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammed İkbal'in görüşüne yer verildi.

"GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

Muhammed İkbal, "Savunma sanayi ilişkisini geliştirmek için daha fazlasını yapmalıyız. Bu yüzden Endonezya'nın Türkiye'den bir savaş gemisi alma olasılığı hakkında bazı görüşmeler başladı" dedi.

Endonezya, Türkiye'den savaş gemisi almak için görüşmelere başladı! ile ilgili etiketler Endonezya Savaş gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.