Endonezya donanmasına ait denizaltı kayboldu

Endonezya donanmasına ait denizaltılardan biri Bali sularında yapılan tatbikat sırasında kayboldu. Silahlı kuvvetler yetkililerinin de doğruladığı olay sabaha karşı gerçekleşti. 53 askerin bulunduğu denizaltının bulunması için çalışmalar sürüyor.

Endonezya Donanma Sözcüsü Amiral Julius Widjojono, Bali sularında yapılan tatbikat esnasında denizaltının, torpido atışı yaptıktan sonra atış sonucunu merkeze bildirmeyince kaybolduğunun anlaşıldığını söyledi.

DENİZALTININ BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Milliyet'in haberine göre, içinde 53 kişi bulunan 1981 Almana yapımıKRI Nanggala 402 tipi denizaltının bulunması için çalışmalar başlatıldı.

SABAHA KARŞI KAYBOLDU

Savunma bakanlığı yetkilileri henüz açıklama yapmazken, Endonezya Ulusal Silahlı Kuvvetleri Komutanı Mareşal Hadi Tjahjanto, denizaltının kaybolduğunu doğruladı. Mareşal, denizaltının Bali'nin 60 mil kuzeyinde sabaha karşı saat 3 sularında kaybolduğunu söyledi.

Endonezya donanmasına ait denizaltı kayboldu ile ilgili etiketler Endonezya Denizaltı donanma kayıp denizaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.