'Endişe verici' deprem açıklaması: Prof. Dr. Naci Görür, Osmaniye depremi için uyardı!

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da meydana gelen ve insanlarda endişe yaratan depremin yenisi, dün öğle saatlerinde Osmaniye'de meydana geldi. Osmaniye' 4.6 büyüklüğündeki deprem vatandaşlarda panik yarattı. Prof. Dr. Naci Görür 'endişe ediyoruz' diyerek Osmaniye depremi için uyarıda bulundu.

Ülkemizde küçük sarsıntılarla meydana gelen, insanlarda endişe yaratan depremler son zamanlarda oldukça fazla görülmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Sakarya Değirmendere'de meydana gelen 3.0 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları bir hayli korkutmuştu. Küçük gözükse de depremi hisseden Sakaryalılar depremin daha büyük hissetiklerini dile getirmişti. Hatta bir vatandaş "Çok kısa sürdü ama çok sertti 3 olduğuna emin miyiz sanki artçı gibi geliyo bana çok kütledi." demişti.

Dün öğe saatlerinde ise Osmaniye depremi hissetti. Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin olduğu bölümün bir kesimi için uyarıda bulundu.

'Endişe verici' deprem açıklaması: Prof. Dr. Naci Görür, Osmaniye depremi için uyardı!

"Endişe ediyoruz"

Prof. Dr. Naci Görür, “Yarbaşı-Düziçi/Osmaniye'de 4,2 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonunda. Bu zonun Çelikhan-Erkenek-Maraş kesiminden endişe ediyoruz. Bu kesimi NE ucundan 2020 Elazığ depremi yükledi. Bu deprem de küçük de olsa SW ucundan zorladı. Bu uçta son deprem 1998 Adana Depremi. Sevgi..” ifadelerini kullandı.

'Endişe verici' deprem açıklaması: Prof. Dr. Naci Görür, Osmaniye depremi için uyardı! ile ilgili etiketler Naci Görür deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.