Ender Yapım Yasak Elma'dan Yıldız'lar Bir Bir Kayıyor: Şevval Sam İle Eda Ece'den Veda Sinyali...

Yasak Elma dizisi yeni sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkarken reytingler oldukça korkuttu. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasından sonra yaşanan yeni gelişmeler tüm okları Şevval Sam ile Eda Ece’ye çevirdi.

Yasak Elma 5. yeni sezonu ile yeniden ekranlara geri dönüş yaparken beklenen bir türlü olmadı. Bazı başrol oyuncularının diziden ayrılmasından sonra yaprak dökümü gerçekleşirken bundan sonra ne olacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

Yasak Elma’nın tüm yükü yine Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece ile Ender’e hayat veren Şevval Sam’a kalırken yeni oyuncuların henüz senaryoya alışamaması kafaların karışmasına sebebiyet verdi. Zaman atlaması ile başlayan yeni sezonda Şahika karakterinin yokluğunun fark edilmesi herkesi zor durumda bıraktı.

Ender Yapım Yasak Elma'dan Yıldız'lar Bir Bir Kayıyor: Şevval Sam İle Eda Ece'den Veda Sinyali...

Nesrin Cavadzade’nin geçen sezon son bölüm finalinde diziden ayrılmasının ardından yaz sezonu alelacele yaz sezonu atiline girilmesi bazı iddiaları da gündeme getirmiş ve hatta Eda Ece ile Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılarak bambaşka yenilikler ile geri dönüşün planlandığı kaydedilmişti.

Diziye yeni katılan isimlerden Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ında eski performansından uzak kalması izleyenleri de oldukça şaşırttı. Oldukça kilit bir rolde oynayan Yılmaz’ın bundan sonraki süreçte senaryoya neler vereceği ise şimdiden merak edilmekte.

Ender Yapım Yasak Elma'dan Yıldız'lar Bir Bir Kayıyor: Şevval Sam İle Eda Ece'den Veda Sinyali... - Resim : 2

Eğer ki işlerin çok iyi gitmemesi durumda Yıldız ve Ender karakterlerinin daha öncede düşünüldüğü gibi Yasak Elma’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılmaya başlanacağı ve hatta dizinin erken final yapmasının bile gündeme gelebileceği konuşuluyor.

Ender Yapım Yasak Elma'dan Yıldız'lar Bir Bir Kayıyor: Şevval Sam İle Eda Ece'den Veda Sinyali... ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece Şevval Sam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.