En uzun gece indirimleri 2019! 21 Aralık indirim yapan markalar

En uzun gece indirimleri 2019! yılın en kısa günü, kış gün dönümü olarak 21 Aralık’tır.En uzun gecede markalar ise tüketicilere çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu yıl ise en uzun gece indrimleri vatandaşları bekliyor. İşte en uzun gece indirimleri!

En uzun gece indirimleri 2019! En uzun gecede güneş ışınları oğlak dönencesine dik gelir. 21 Aralık tarihinde dünyada kış gündönümü yaşanıyor. En uzen gecede ise çeşitli kampanyalar yapılıyor. İşte en uzun gece indirimleri 2019!

MediaMarkt'ta "en uzun gece" indirimleri

MediaMarkt, yıl boyunca sürdürdüğü kampanyalarını yılın son günlerine de taşıyarak 2019'u indirimlerle kapatırken, 2020'yi de fırsatlarla karşılıyor.

MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, 21 Aralık'a özel olarak çeşitli kategorilerdeki yüzlerce üründe indirim fırsatı sunan MediaMarkt, en uzun geceye özel benzersiz indirimlerini bu geceden itibaren mediamarkt.com.tr'de, yarın ise MediaMarkt mağazalarında başlatacak.

Kampanya kapsamında 22 ildeki 64 mağazasını da 21 Aralık'ı 22 Aralık'a bağlayan gece saat 00.00'a kadar açık tutacak.

MediaMarkt'ın indirimleri, hafta sonu boyunca devam edecek.

MediaMarkt'ın en uzun geceye özel kampanyasında yüzde 67'ye varan indirimler bulunurken, bazı ürünler ise fırsatlarıyla ön plana çıkıyor. Kampanyaya özel Samsung Galaxy A70 akıllı telefon 3 bin 199 TL yerine 2 bin 999 TL'den, LG 123 ekran 4K Ultra HD TV 4 bin 199 TL yerine 3 bin 599 TL'den satışa sunulacak. İndirimlere ek olarak, MediaMarkt'ta seçili ürünlerde 10 aya varan vade farksız taksit imkanı da bulunuyor.

TRENDYOL

En uzun gece indirimleri 2019! 21 Aralık indirim yapan markalar

BOYNER

En uzun gece indirimleri 2019! 21 Aralık indirim yapan markalar - Resim : 2

EN UZUN GECE HANGİ GÜNDÜR?

Sanılanın aksine gün dönümleri sabit bir günde değildir. Gün dönümü tarihleri yıllara ve ülkenin yerel saatine göre değişebilir. Kuzey yarıkürede kış gün dönünü genel olarak 21 Aralık tarihinde gerçekleşir. Ancak yılına göre 20, 22 hatta 23 Aralık da olabilir.

En uzun gecenin farklı tarihlere denk gelmesinin nedeni takvim sistemi ile Dünya'nın Güneş etrafındaki dönüş süresi arasındaki farklılıktan kaynaklanmaktadır. Gökbilimde Güneş'in ilkbahar noktasından art arda iki geçişi arasındaki süre yani 1 yıl 365 gün 5 saat 48 dakika 46 saniyedir. Ancak Türkiye dahil pek çok ülkede kullanılan takvime göre takvim artık yıl haricinde tam olarak 365 gündür. Aradaki bu saat farkından dolayı gündönümlerinin denk geldiği gün de yıldan yıla 365 günlük takvimin farklı bir gününe denk gelmektedir.

En uzun gece indirimleri 2019! 21 Aralık indirim yapan markalar ile ilgili etiketler Trendyol 21 Aralık indirim en uzun gece mediamarkt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.