En Trip Atan 3 Burç... Tripleriyle Hayattan Soğutuyorlar!

Trip atmayanımız yoktur. Ancak alıngalıkta sınır tanımayan, hemen küsmek için türlü sebepler arayanlar bu işi artık hobi haline getirmiş olabilir. En trip atanların burçları da genellikle ortak oluyor. İçlerinde bir çocuk taşıyan ancak bu yüzden çok kırılgan olan bu arkadaşların burçları nedir acaba? İşte Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, İkizler, Akrep, Başak, Oğlak, Terazi, Boğa, Yay ve Balık burçları içinde en trip atan 3 burç...

En Trip Atan 3 Burç... Tripleriyle Hayattan Soğutuyorlar! Alınganlık konusunda yüksek lisans yapmış olan insanlar, pasif agresif bir tutum içindedirler. Ancak bazen bu durum ardı ardına gelen mesajlarla savaşa dönüşebilir. Astroloji konusunda meraklı olanlar bu tür insanlarla beraber olmamak adına en trip atan burçları öğrenerek avantajlı duruma geçmek isteyebilirler. İşte Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, İkizler, Akrep, Başak, Oğlak, Terazi, Boğa, Yay ve Balık burçları içinde en trip atan 3 burç...

EN TRİP ATAN 3 BURÇ...

Trip atma konusunda lider olan burçları listeledik. Alınganlık, pasif agresiflik ve küslük konusunda ihtisas yapmış burçlar, Astroloji dünyası ve ilgilileri tarafından da merak ediliyor.

KOÇ: Hepimiz biliriz ki Koç burcu insanının dilinin kemiği yoktur. Kızdığında kulaklarından alevler çıkaran Koç burcu insanı, içi boşalıp öfekesinin dindiğini anlatsa da kızmaya trip atmaya devam eder. En trip atan burçlar sıralamasında liderlik verilse yeridir.

İKİZLER: Tartışma esnasında güzelce içini döken, tam manasıyla açmış ağzını yummuş gözünü bir durumda olan İkizler burcu insanı, kavga bitmesine rağmen dur durak bilmez. Her şey sütliman olunca öyle bir laf eder ki duyduğunuza inanamazsınız: "Ben sana artık hiçbir şey demiyorum"

TERAZİ: Bütün gün el ele, diz dizde kalsanız da; saatlerce birlikte alışveriş yapmış olsanız da hatta o kadar ki el ele ev temizliği yapsanız da Terazi burcuna yetmez. Bir kez olsun uykum geldi, işim var demeniz yeterli! Terazi burcu trip atmak için fırsat kollar bir şekilde, "Tamam yok bir şey" diyebilir. Bu yönüyle en trip atan burçlarda liderlik Terazi'dedir.

 

İlgi isteyen burçlar hangileridir?

12 burcun tamamının beklentileri birbirinden farklıdır. Ancak partnerinden, sevgilisinden ilgi bekleyenlerin burçları ortaktır. En çok ilgi bekleyen burçlar sırasıyla, 1- Terazi, 2- Akrep 3- Yengeçtir.

En Trip Atan 3 Burç... Tripleriyle Hayattan Soğutuyorlar! ile ilgili etiketler burç en trip atan burç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.