'En son birinizi öldüreceğim ben'

İstanbul Esenyurt’ta korsan taşımacılık iddiasıyla durdurulan bir ticari minibüsün sürücüsü polisi defalarca kez ölümle tehdit edip, “En son birinizi öldüreceğim ben” diyerek üstüne yürüdü. Sürücü, ekiplerin bölgeye takviye istemesinin ardından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt’ta yaşandı. Korsan taşımacılık yaptığı söylenilen M.Y. isimli adama ait ticari minibüs polis tarafından durdurulmak istendi.

'En son birinizi öldüreceğim ben'

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü bir süre sonra durdu. Sürücü M.Y. korsan taşımacılık yaptığı araçtan tekstil atölyesi çalışanlarını indirdikten sonra polise tehdit ve hakaretler savurmaya başladı.

“EN SON BİRİNİZİ ÖLDÜRECEĞİM BEN”

M.Y. “Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz”, “en son birinizi öldüreceğim ben” diyerek trafik polisinin üstüne yürüdü.

'En son birinizi öldüreceğim ben' - Resim : 2

Polislerin takviye istemesi ile M.Y. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polisi defalarca ölümle tehdit eden M.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken korsan taşımacılık nedeniyle de ceza yazıldı.

 

'En son birinizi öldüreceğim ben' ile ilgili etiketler Esenyurt polis Tehdit Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.