'Sökeceğiniz apoletleri Ahmet Altan'a takarsınız!'

Ahmet Altan'ın tahliye kararına en sert tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Nihat Genç oldu. Genç, emekli amirallerden sökülmesi istenen apoletlerle ilgili "Rütbeleri CIA paşası Altan'a törenle takıverirler!" dedi.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, FETÖ'ye ilişkin "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan hapis cezasına çarptırılan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkındaki hükmü bozdu.

FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının en önemli aracı olan Taraf gazetesinin "1 numarası" olan Ahmet Altan dün gece tahliye edildi.

Yazar Nihat Genç, kararı 104 Amiral olayına atıf yaparak yorumladı.

Genç, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Apolet sökümüne CIA talimatıyla Taraf gazetesinde başlandı ve amirallerimize 'zevzek' dendikten sonra dün Akşener'in 'bülbülü' Ahmet Altan tahliye edildi, darısı Enver Altaylı'ya. Artık Bahçeli ile Akşener söktükleri rütbeleri CIA paşası Altan'a törenle takıverirler!"

'Sökeceğiniz apoletleri Ahmet Altan'a takarsınız!'

Genç devamındaki bir başka paylaşımında, Anıtkabir'den bir kare paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Mermer çiçek açmış, bu sabah Anıtkabir... Ne o yoksa Anıt taşlar görüş mü bildirmiş? Zehir hafiye gazeteciler uyumayın, soruşturmak araştırmak bağlantı bulmak lazım, uyuma bakanlık, uyumayın millet, bugün bir çiçek, yarın olmuş bin on bin yüzbin..."

'Sökeceğiniz apoletleri Ahmet Altan'a takarsınız!' ile ilgili etiketler Nihat Genç Ahmet Altan FETÖ tahliye amiral
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.