En lezzetli kavurma nasıl yapılır?

Kurban Bayramı’nda sofraların baş köşesinden eksik olmayan kavurmanın lezzetli olarak pişmesi için bazı püf noktaları var. SuperHaber muhabiri Zeynep Gizem Er, SuperHaber izleyicileri için Üsküdar’daki en eski kasaplardan ve lezzetli kavurmalarıyla bilinen esnaf lokantasından kavurmanın iyi pişirilmesi konusunda tavsiyeler aldı.

Y.Gizem Er
Y.Gizem Er

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala sofraların baş köşesini kaplayacak kavurmanın nasıl yapıldığını merak edenler için en lezzetli kavurma tarifini etin ustalarına sorduk. Ustalar, etin en lezzetli şekilde nasıl pişirileceği konusunda SuperHaber izleyicilerine önemli tavsiyeler verdi. Kahvaltı sofralarında bile yer alan kavurmanın sırrı pişirilme lezzetinde. Kesilecek kurbanların hemen ardından ilk pişirilecek kavurmaların kokusu etrafı mis gibi saracak. 

İşte Kurban Bayram'ında ağızınızda eriyecek lokum gibi yumuşacık kavurmanın püf noktaları...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

En lezzetli kavurma nasıl yapılır?

En lezzetli kavurma nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı kavurma kavurma tarifi lezzetli kavurma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.