"En kısa sürede cami olmalıdır!"

İki usta isim, SuperHaber yorumcusu-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

"Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, ibadete açılması ile ilgili tartışmaların sürdüğü Ayasofya konusunda değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKLER YUNANİSTAN'IN TEPKİSİ KARŞISINDA ALARMA GEÇMELİ"

Nedim ŞenerYunanistan'ın Ayasofya’da Fetih Suresi’nin okunmasına karşı verdiği tepkiyi sert bir dille eleştirerek "Türküm diyen herkes Ayasofya'da Ramazan’da Fetih Suresi’nin okunmasına Yunanistan'ın gösterdiği tepki karşısında alarma geçmeli. Yunanistan'a 'Sen kimsin de Fetih günü Ayasofya'da okunan Fetih Suresi’ne itiraz ediyorsun? 'Senin ne hakkın var, kimsin sen?' demek ulusal bilinci olan insanların işidir. Yunanistan'ın bu tavrı bize gösteriyor ki; Ayasofya’nın tekrar ibadete açılma kararı asla geciktirmeden uygulanmalı. 2023 seçimleri bile beklenmeden hemen bu ay, gelecek ay ya da bu yıl içinde uygulamaya geçmeli ve Ayasofya gerçek hüviyetine kavuşmalı" ifadelerini kullandı.

"En kısa sürede cami olmalıdır!"

"AYASOFYA KONUSUNDA AHKAM KESENLERİN BATI TRAKYA'DAKİ MÜSLÜMANLAR İÇİN KONUŞTUĞUNU HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Mete Yarar ise, Ayasofya'nın müzeye çevrilmesi kararıyla ilgili "Ayasofya'ya gitmeden önce Batı Trakya Türklerini Türk olarak görmeyen, Müslüman azınlık olarak gören ve onlara Müslümanlığı yapması gereken hakları vermeyen bir Yunanistan'dan bahsediyoruz. Yalnızca bir camiden bahsetmiyoruz, yüzlerce insandan bahsediyoruz. Şimdi Türkiye'de Ayasofya karşısında bu kadar çok ahkam kesip bu kadar çok evrensel laflar kuranların, Batı Trakya'daki Müslümanlar için konuştuğunu hiç gördünüz mü? Burada o kadar büyük bir çifte standart var ki. Ben size bir şey söyleyeyim; Türkiye ne zaman Barzani ile konuşsa mevzu hemen Türklerin Kürtler ile işbirliği yaptığına döner. Siz PKK ile işbirliği yapan bir grupla temas kuruyorsanız o zaman ben de şu soruyu sorayım size. FETÖ'cülere ve DHKP-C’ye sahip çıkan, Abdullah Öcalan'a pasaport veren, Abdullah Öcalan'ı Kenya Büyükelçiliği'nde koruyan bir ülkeye neden bu kadar sık gidiyorsunuz? Bu tartışmanın aynısı S400’te de açıldı. S400 alırsak bizim başımıza neler neler geliyordu. NATO'dan çıkıyorduk, Amerikalılar bizi mahvediyorlardı..." ifadelerini kullandı.

"En kısa sürede cami olmalıdır!" - Resim : 2

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

"En kısa sürede cami olmalıdır!" ile ilgili etiketler Memleket Aşkına Nedim Şener Mete Yarar Fetih Suresi Ayasofya
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.