En ilginç rüyaları hangi burçlar görür? Burçların rüyalarla ilişkisi var mı?

Rüyalarımızın hayatımızı etkilediği bir gerçek. Buna inananların sayısı sanıldığından daha fazla olabilir. Peki en ilginç rüyaları hangi burçlar görür?

Burçların rüyalarla ilişkisi olduğu kimi astrologların desteklediği tezdir. Uykuda gördüklerimiz burcumuza göre midir? Kimi uçurumdan düştüğümüz kimi de çok zengin olacağımızı müjdeleyen rüyalarımızda burcumuz etkili midir?

En ilginç rüyaları hangi burçlar görür?

Astrolog Rezzan Kiraz'a göre en ilginç rüyaları Akrep, Balık ve Yengeç burcu insanları görüyor. Bu burçlarda olanlar rüyalarını hatırlamakta ve onları yorumlamakta diğerlerine göre daha ustalar.

Buna rüyalara inanmanın, araştırmanın ve metafizik ile ilgilenmenin neden olduğu da bir gerçektir. Bir sembol sanatı olan rüya, gelecekten haber veren burçlarla ilişkilidir.

Hangi burçların rüyaları çıkıyor?

Koç:

Koçların rüyaları genellikle rehber rüyalardır. Hastalanacağı zaman kabus, güzel bir olay yaşayacağında yeşillik, deniz, mavi görür.

Boğa:

Boğa burcunda olanlar rüyalarına değil günlük olaylara önem verir. Rehber olarak mantığını kullanır. Düşmanlığı öne almayan temiz kalbiyle zaman zaman öncü rüyalar görebilir.

İkizler:

İkizler ise Rüyaları genellikle bilinçaltına attığı olaylar ve acılarla doludur. Geçkin yaşlarına kadar okul anılarını rüyasında görebilir.

Yengeç:

Yengeçler rüyalarını gördüğü şekliyle günlük hayatında yaşar. Savunmasızlığını rüyalarının öncülüğünde kendini koruyarak tolere eder.

Aslan:

Aslan burcu olanlar rüyaları kadar sezgileri de rehber olarak kullanır. Rüya günlüğü kullanmak konusunda çok disiplinli davranabilir.

Başak:

Başak burcu insanları rüyaları gelişmiş anksiyete eğilimi nedeniyle kabus veya bilinçaltı rüyaları şeklinde olur. Gördüğü rüyaları hatırlayabilmesi için zihinsel olarak sağlıklı olmalıdır.

Terazi:

Teraziler rüyalarını genellikle hatırlamaz. Hatırladığında ise mantıklı simgesel açıklamalar bulmaya çalışır. Rüyalarının sembolik dilini çözmeye çalışır.

Akrep:

Akrepler rüyaları kabus, gizem, cinsellik içeriklidir. Hatırladığı rüyaları mutlaka geleceği de işaret eder. Düşme korkusu rüyalarına mutlaka yansır.

Yay:

Yay burcundakiler rüyalara önem verir. Sezgilerine ve rüyalarının gerçekleşeceğine inanır. Bu konuda deneyimlerinden yararlanır.

Oğlaklar:

Oğlaklar rüyalarını hatırlamayan burçlardandır. Kafası ve bilinçaltı güvenlik, para, kariyer konuları ile o kadar meşguldür ki güvenliğe ve uçmaya, düşmeye dönük rüyaları sıklıkla görür ancak hatırlayamaz.

Kovalar:

Kovalar uçmak, olağanüstü güçlere sahip olmak rüyalarının vazgeçilmez figürleridir. Fantastik rüyalar görmekten hoşlanır. Rüyalarının sembolik dilini mutlaka çözer.

Balıklar:

Balıklar ise rüyaları bilinçaltının zor anılarını yansıtır. Rehber ve geleceği anlatan rüyaları sıklıkla görür. Rüya görmek için uykusunu uzatmaya çalışır.

 

En ilginç rüyaları hangi burçlar görür? Burçların rüyalarla ilişkisi var mı? ile ilgili etiketler burç en ilginç rüyalar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.