En hızlı ben bronzlaşayım diyenler yaklaşın! İşte kısa sürede bronzlaşmanın püf noktaları!

Yaz mevsiminde bronzlaşmayı amaç edinen yok gibidir. Kıyafet seçimleri bile ne kadar bronzlaştığımızı belli edecek şekilde seçilir. En hızlı ben bronzlaşayım diyenler, yaklaşın! Sizin için en kısa sürede bronzlaşacak tüyoları hazırladık.

Bronzlaşmak yaz mevsiminin belki de en çabuk istenen olayıdır. Ancak bunun olabilmesi için belli konuları yerine getirmek, belli hazırlıklar yapmak gerekiyor. İşte bronzlaşmanın püf noktaları...

Ölü derilerden kurtulmak bronzlaşmanın ilk adımıdır. En derinden başlamanız gereken ölü deri temizliği için cilt bakımınıza önem vermeniz gerekiyor. En az ayda bir kez peeling bronzlaşmanın ön hazırlığı için yeterlidir.

bronzlaşmak #782801 - uludağ sözlük galeri

Kahve telvesinin cilt için yararlarını bilmeyenimiz yoktur. Bronzlaşmaya olan etkileri de haberimizde. Bir fincan kahve tozu ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı karışımını bronzlaşmasını istediğiniz yere sürebilirsiniz.

En hızlı ben bronzlaşayım derken yapmanız gerekenler oldukça basit görünüyor. Örneğin limon suyu. Limon cildin güneş ışınlarına olan duyarlılığını artırır. Böylece güneşlenirken bronz olayına girmeniz oldukça kolaylaşacak.

VE BEBE YAĞI... BEBEK YAĞI BRONZLAŞTIRIR MI?

Güneşlenirken aklınıza takılan bebek yağı bronzlaştırır mı sorusuna hemen cevap verin: Evet, bebe yağı cildin bronzlaşmasını kolaylaştırır.

Hızlı bronzlaşmak istiyorsanız ve biraz koyu bir ten rengine sahipseniz sizin için en iyi seçenek mis kokulu bebe yağları olabilir. Güneşlenmeden önce cildinize uygulayacağınız bebe yağı sayesinde hızlı ve sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak mümkündür.

En hızlı ben bronzlaşayım diyenler yaklaşın! İşte kısa sürede bronzlaşmanın püf noktaları! ile ilgili etiketler sağlık bronzlaşmanın püf noktaları bronzlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.