En Hayırlı evlatlar bu burçlardan çıkıyor! Anne Baba adayları dikkat! Burçların hayırlı evlatları...

Burç kuşağının hayatımızı etkilediği bir gerçektir. Yaşam tarzımızı, enerjimizi bu astrolojik gerçeklere uygun olarak belirlediğimiz günler çoktur. Özellikle günlük burç yorumlarını okuyarak planlarını ona göre yapanlar için en hayırlı evlatların hangi burçlardan çıktığını araştırdık. Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, Akrep, Balık, Kova, Başak, Yay, Aslan gibi burçlardan hayırlı evlat çıkanlar hangileri?

En hayırlı evlat hangi burçlardan çıkar? Astroloji ile ilgilenenlerin belki de en çok merak ettiği sorulardan birisi de evladın hayırlısının hangi burçlardan çıktığı sorusudur. Burçlara inanan, günlük burç yorumlarını okuyarak hayata başlayan anne baba adayları hayırlı evlatların çıktığı burçları öğrenmek isteyip planlarını da ona göre yapıyor. Peki Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, Akrep, Balık, Kova, Başak, Yay, Aslan gibi burçlardan hayırlı evlat çıkanlar hangileri?

HAYIRLI EVLATLAR HANGİ BURÇLARDAN ÇIKIYOR?

Anne baba olmayı isteyen çiftlerin çocuk planlarken dikkat etmesi gereken bir diğer konuda çocuğun hangi burçtan olacağına karar vermesidir. İşte en hayırlı evlatların çıktığı burçlar...

BOĞA: Merhameti duygusu ile bilinen Boğa burcu, burçlar arasında en hayırlı evlatların çıkabileceği burçtur. Her ne kadar agresif ve inatçı da olsa da anne ve babasına bakmak, onlarla ilgilenmek konusunda en aktif burç boğa burcudur.

BAŞAK: Disiplini, titizliği ve planlı yaşama konusunda dikkati ile başak burcu insanı tüm ilişkilerinde başarılı bir politika izler. Hayırlı evlatlar hangi burçtan çıkar sorusuna yanıt olarak en ideal burç başak burcudur. Anne baba olmayı planlayan genç çiftlerin çocuk isterken başak burcu tarihini de dikkate alması gerekir.

YENGEÇ: Tüm genellemeler gibi evladın hayırlısının hangi burçtan çıktığı sorusunun yanıtı da eksik kalacaktır. Ancak merhameti, anne ve babasına olan sadakati ve onlarla ilgilenmesi konusunda Yengeç burçlarının eline kimse su dökemez. Bu noktada bebeği olan, bebek planlayan anne baba adaylarının "hayırlı evlat olsun" dileklerine burç kuşağının en sadık burcu Yengeç burcunu öneriyoruz.

 

 

En Hayırlı evlatlar bu burçlardan çıkıyor! Anne Baba adayları dikkat! Burçların hayırlı evlatları... ile ilgili etiketler burç burç kuşağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.