En güzel Sevgililer Günü mesajları! Uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajları 2020!

En güzel Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat'a sayılı günler kala birçok kişi hediye ve mesaj hazılıklarına başladı. Sevgilisine anlamlı ve uzun mesajlar göndermek isteyen çoğu kişi arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, En güzel Sevgililer Günü mesajları! Uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

En güzel Sevgililer Günü mesajları! Her yıl tüm dünyada olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanıyor. Sevgilisini mutlu etmek için aldığı hediyenin yanına not yazacak olanlar ya da Sevgililer Günü'nde sevgilisine mesaj gönderecek olanlar uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını araştırmaya devam ediyor. İşte, En güzel Sevgililer Günü mesajları! Uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI!

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

"Sen benim ruh eşimsin ve yardımcımsın, yanımda olduğun için teşekkürler! Seni seviyorum!"

"Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun."

sevgililer günü ile ilgili görsel sonucu

“Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...”

“Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.”

“İlk Sevgililer Günümüzü birlikte paylaştığımız için çok heyecanlıyım. Umarım pek çok ilki beraber yaşarız.”

Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri ... Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü’nde birlikte olmak dileğiyle…

sevgililer günü ile ilgili görsel sonucu

“Aşk bizim gerçek kaderimizdir. Yaşamın anlamını kendimiz bulamıyoruz, yalnız onu başkalarıyla buluruz.”

"Yollar girdi araya, olsaydım şimdi yanında, kondursaydım bir öpücük yanağına, olurdu en güzel hediye o bana....Sevgililer günümüz kutlu olsun."

"Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun birtanem"

sevgililer günü ile ilgili görsel sonucu

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!


Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni
seviyorum!

Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.

"Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun birtanem".

"Mükemmel yapboz parçaları gibi birbirine uyuyoruz".

 

En güzel Sevgililer Günü mesajları! Uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajları 2020! ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü Sevgili 2020 sevgililer günü mesajları sevgililer günü sözleri sevgililer gününe özel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.