En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları!

En güzel resimli Cuma mesajları! Haftanın en güzel ve en mübarek günlerinden olan Cuma günü, müslümanların ibadetlerine yoğunluk verdiği gündür. Cuma günü, birçok kişi sevdiklerine cuma mesajı göndermek için araştırma yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu güzel günde sevdiklerine Cuma mesajı göndermek üzere araştırmalar yapmaya başladı. İşte, En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel resimli Cuma mesajları! Mübarek cuma gününün gelmesi ile birlikte birçok müslüman ibadetlerine yoğunluk verecek, Kur'an-ı Kerim okuyacak, dualar edilecek ve cuma namazı kılacaktır. Müslümanlar için haftanın en faziletleri günlerinden biri olan cuma gününün gelmesi ile birçok kişi sevdiklerine cuma mesajları atmak için araştırmalar yapıyor. En güzel Cuma mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI!

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar. 

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar...

En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları!

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları! - Resim : 2

Allah'ım ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat. Hayırlı Cumalar.

 

İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikâyetçisidir! Allah bizi şikâyet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı cumalar.

En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları! - Resim : 3

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

En güzel resimli Cuma mesajları! 27 Eylül Cuma mesajları kısa ve ...

 

En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı Cuma mesajları! ile ilgili etiketler cuma Allah Kuran-ı Kerim Hazreti Muhammed 2020 İslam dua cuma mesajları resimli cuma mesajları resimli mesah uzun mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.