En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020!

En güzel resimli Cuma mesajları! Mübarek Cuma gününün gelmesi ile birlikte birçok müslüman ibadetlerine yoğunluk verecektir. Cuma günü müslümanlar, namaz kılıp, dua edip, Kur'an-ı Kerim okuyorlar. 11 ayın sultanı Ramazan ayınında gelmesi ile birçok kişi sevdiklerine Cuma ve Ramazan mesajları atmak için arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürmektedir. İşte, En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

En güzel resimli Cuma mesajları! Müslüman alemi için haftanın en önemli günlerinden biri olan Cuma günü ibadetler ve dualarla kutlanıyor. En faziletli aylardan Ramazan ayına girmenin sevincini yaşayan birçok kişi ibadetlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Vatandaşlar bu güzel günde sevdiklerine Cuma mesajı göndermek üzere araştırmalar yapmaya başladı.Kur'an-ı Kerim okumak, namaz kılmak, dua etmek bugünü anlamlandıran ibadetlerdendir. En güzel Cuma mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020!

EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI!

Allah”u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır.Cuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır. Cumamız Mubarek olsun inşallah.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020! - Resim : 2

Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından Allah bizi ve sevdiklerimiz korusun. Hayırlı Cumalar.


Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

En güzel resimli Cuma mesajları! Cuma mesajları 2020! - Resim : 3

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar...

En güzel Cuma mesajları 2019: Ağustos ayının ilk Cuma günü için ...

Allah'ım ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat. Hayırlı Cumalar.

 

İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikâyetçisidir! Allah bizi şikâyet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı cumalar.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.