En güzel Miraç Kandili mesajları 2020! Uzun kısa kandil mesajları!

En güzel Miraç Kandili mesajları 2020! Müslüman alemi için en önemli kandillerden biri olan Miraç Kandili bugün idrak ediyor. Bu kandilde birçok kişi namazlar kılıp, Kur'an-ı Kerim okuyup secdeye yöneliyor. Sevdiklerinin kandili kutlamak istyenler arama motorlarından kandil mesajları araştırmayı sürdürüyor. İşte, En güzel Miraç Kandili mesajları 2020! Uzun kısa kandil mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel Miraç Kandili mesajları 2020Miraç Kandili, her yıl Recep ayının 27. Gecesi idrak edilir. İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Miraç Kandili'nde bugün eller semaya açılacak, namazlar kılınıp dualar edilecek ve Allahu Teala'ya ibadet etmek isteyen birçok kişi secdeye yönelecektir. Sevdiklerinin Miraç Kandili'ni kutlamak isteyenler uzun kısa kandil mesajlarını araştırmaya devam ediyor. En güzel kandil mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, En güzel Miraç Kandili mesajları 2020! Uzun kısa kandil mesajları! Detaylar haberimizde...

kandil ile ilgili görsel sonucu

EN GÜZEL MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2020!

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim. Sıhhatli günler dilerim.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim. Sıhhatli günler dilerim.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim. Sıhhatli günler dilerim.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Miraç kandili, kandilin mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim.

kandil ile ilgili görsel sonucu

Mübarek Miraç kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun. Sıhhat ve esenlikler dilerim. Sıhhatli günler dilerim.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Miraç Kandiliniz kutlu olsun. Sağlık ve esenlikler sizinle olsun.

Peygamber Efendimizin bu kutlu yolculuğu; sevgi, saygı, hoşgörü, sağduyu, iyi niyet, kalplere güzellik serpilen bir gün olması dileğiyle Miraç kandilimiz hayırlı olsun. Sağlık ve esenlikler sizinle olsun.
-Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun! Sağlık ve esenlikler sizinle olsun.

Mübarek aylara Selam olsun.. Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller. Sağlık ve esenlikler sizinle olsun.

En güzel Miraç Kandili mesajları 2020! Uzun kısa kandil mesajları! ile ilgili etiketler Kandil Hazreti Muhammed 2020 dua İslam Söz miraç kandili regaib kandili recep ayı üç aylar kandil mesajları resim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.