En güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları! Anlamlı kandil mesajları!

En güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları! Yılın son kandilini idrak etmek için kısa bir süre kaldı. Müslüman alemi tarafından yarın idrak edilecek olan Mevlid Kandili ibadetlerle geçirilecek. Kandili kutlamak isteyen güzel mesajları araştırıyorlar. İşte en güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları! 8 Kasım 2019 yani yarın Hz. Muhammed'in doğum günü olan Mevlid Kandili kutlanacak. Önemli bir gece olan Mevlid Kandili'nde edilen duaların kabul edileceğine inanılır. İslam dinindeki en hayırlı gecelerden biri olan Mevlid Kandili'ni kutlamak isteyenler güzel mesajları araştırıyorlar. İşte en güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları!

Mevlid Kandili, 'O'nun güzel hatırasını içimizde, işimizde hayatımızda, düşüncelerimizde, duygularımızda, eylemlerimizde ve evlerimizde yaşatmaktır. Tüm İslam aleminin kandilini tebrik ederim

Bu mübarek gecede, toplum olarak büyük küçük demeden camileri doldurup, ibadetlerimizi en samimi bir niyetle ifa etmeliyiz. Böylesine mübarek gün ve gecelerin tüm mazlum coğrafyalara birlik ve beraberlik getirmesini temenni ederim. Tüm İslam aleminin Mevlit Kandili mübarek olsun

Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili, 'O'nun güzel hatırasını içimizde, işimizde hayatımızda, düşüncelerimizde, duygularımızda, eylemlerimizde ve evlerimizde yaşatmaktır. Tüm İslam aleminin kandilini tebrik ederim

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in, dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili'ni kutlar, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

Nuruyla alemimizi Şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandilin mübarek olsun.

MEVLİD KANDİLİ ANLAMI VE ÖNEMİ

Mevlid; doğum zamanı, doğulan yer ve zaman anlamına gelmektedir. Peygamber Efendimiz (sav)’in doğduğu geceye Mevlid Gecesi denir. Bu gece aynı zamanda Rebiülevvel ayının onikinci gecesidir.

Dünya üzerindeki tüm müslümanlar bu geceyi kutlar. Sünniler Rebiülevvel ayının Onbirinci gecesini Onikinci’ye bağlayan geceyi, Şiiler ise 17. günü Mevlid günü ve 17’ye dönen geceyi de Mevlid Gecesi olarak adlandırırlar. Bu iki tarih arasındaki haftayı da Kutlu Doğum Haftası olarak ilan etmişlerdir. Peygamber Efendimiz (sav)’in doğumu tüm Müslüman Alemin de kutlu doğum haftası olarak adlandırılarak bir hafta kutlanılır. Bu hafta Müslümanların bayramıdır.

En güzel Mevlid Kandili kutlama mesajları! Anlamlı kandil mesajları! ile ilgili etiketler 2019 Kandil mesaj Mevlid Kandili
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.