En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020!

En güzel cuma mesajları! Müslüman alemi için haftanın en önemli günlerinden biri olan Cuma günü ibadetler ve dualarla kutlanıyor. Cuma günü müslümanlar, namaz kılıp, dua edip, Kur'an-ı Kerim okuyorlar. Vatandaşlar bu güzel günde sevdiklerine Cuma mesajı göndermek üzere araştırmalar yapmaya başladı. İşte, En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! Detaylar haberimizde..

En güzel cuma mesajları! Mübarek cuma gününün gelmesi ile birlikte birçok müslüman ibadetlerine yoğunluk verecektir. Cuma günü müslümanlar, namaz kılıp, dua edip, Kur'an-ı Kerim okuyorlar. Cuma günü, birçok kişi sevdiklerine cuma mesajı göndermek için araştırma yapmaya devam ediyor. En güzel resimli cuma mesajlarını sizler için araştırdık.  İşte, En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020!

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar..

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! - Resim : 2

Allah'ım ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat. Hayırlı Cumalar.

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! - Resim : 3

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! - Resim : 4

İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikâyetçisidir! Allah bizi şikâyet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı cumalar.

 

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! - Resim : 5

Allah'ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü'min olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah”u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır.Cuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır. Cumamız Mubarek olsun inşallah.

 

En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları 2020! ile ilgili etiketler cuma mesaj 2020 17 Nisan İslam resimli cuma mesajları cuma mesajları mübarek cuma günü resimli mesajlar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.