En güzel Atatürk fotoğrafları ve resimleri 2020! 23 Nisan Atatürk resimli mesajları!

En güzel Atatürk fotoğrafları ve resimleri 2020! Ülkemizde her yıl düzenli olarak kutlanan Milli Bayramlarımızdan biri olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı yurt genelinde coşkuyla karşılandı. 23 Nisan'da en güzel Atatürk fotoğrafları arama motorlarından en sık araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. İşte, En güzel Atatürk fotoğrafları ve resimleri! 23 Nisan Atatürk resimli mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel Atatürk fotoğrafları ve resimleri 2020! Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde her yıl 23 Nisan gününde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan'ı evde kutlayacak olan birçok kişi en güzel Atatürk fotoğraflarını ve resimlerini merakla araştırmaktadır. 23 Nisan'a özel Atatürk resimlerini sizler için araştırdık. İşte, En güzel Atatürk fotoğrafları ve resimleri 2020! 23 Nisan Atatürk resimli mesajları! Detaylar haberimizde...

Atatürk'ün 23 Nisan sözleri

EN GÜZEL ATATÜRK FOTOĞRAFLARI VE RESİMLERİ 2020!

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Atatürk fotoğrafları (resimleri) ve 23 Nisan sözleri - Arşivlerden ...

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

 

“Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.”

Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' K. Atatürk 23 NİSAN KUTLU ...

“Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

Google 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Doodle yaptı ...

“Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.”

Çok Yazık Be Atam! 23 Nisan'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Emaneti ...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. 

Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan ile ilgili sözleri nelerdir? - Takvim

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Atatürk: Çocuklar gökkuşağı gibi geleceği renklendireceklerdir ...

23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.