En güzel 23 Nisan mesajları! Uzun kısa 23 Nisan mesajları!

En güzel 23 Nisan mesajları! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na sayılı günler kaldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde sevdiklerinin 23 Nisan'ını kutlamak isteyenler arama motorlarından en güzel 23 Nisan mesajlarını araştırmaya başladı. Uzun kısa 23 Nisan mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, En güzel 23 Nisan mesajları! Uzun kısa 23 Nisan mesajları! Detaylar haberimizde...

En güzel 23 Nisan mesajları! Ülkemizde her yıl 23 Nisan'da kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir vakit kalması ile bu özel gün ile alakalı mesajlar araştırılmaya devam ediliyor. COVID-19 nedeni ile bu sene 23 Nisan etkinlikleri yapılmayacak. 23 Nisan'ı evde geçicek olan birçok kişi sevdiklerine mesajlar göndermek için araştırmalar yapıyor. En anlamlı 23 Nisan mesajlarını sizin için araştırdık. İşte, En güzel 23 Nisan mesajları! Uzun kısa 23 Nisan mesajları! Detaylar haberimizde...

EN GÜZEL 23 NİSAN MESAJLARI!

23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. 

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

“Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.”

“Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

“Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.”

23 NİSAN

Bugün bir başka aydınlık yeryüzü,
Bir başka ağaçların, evlerin yüzü.
Bugün çocuklar güzel.
Bugün sokaklar güzel...
Elimizden tutan her el
Daha sağlam
Daha mavi gökyüzü;
Bayraklar daha yakın.
Bakın: geçiyor yarının büyükleri;
Şarkılar tutuyor gökleri.

Adnan ARDAĞI

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.