En güvenilir otomobil Lexus

Lexus, yapılan araştırmada En Güvenilir Otomobiller kategorisinde yer aldığını açıkladı.

Lexus, Driver Power Survey araştırmasında, En Güvenilir Otomobiller kategorisinde 5 modeli ile ilk 10'da yer aldığını duyurdu.

Lexus'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mart ayında Maslak'ta açtığı ilk showroomu ile Türkiye'de satışa sunulan Lexus, otomobillerinin konforu ve işçilik kalitesinin yanı sıra, sorunsuzlukta da fark yaratmaya devam ediyor.

Auto Express tarafından her yıl İngiltere'de düzenlenen Driver Power Survey araştırmasında, Lexus En Güvenilir Otomobiller kategorisinde ilk 10'da, 5 modeli ile yer alarak bu konudaki iddiasını sürdürmeye devam etti.

Markanın SUV modeli RX ile lüks sedan modeli IS, araştırma sonucunda birinci ve ikinci sırayı elde ederek dünyanın en sorunsuz ilk iki otomobilinin Lexus'a ait olduğunu kanıtladı. Açıklamada yer alan bilgilere göre, JD Power tarafından yapılan müşteri memnuniyeti araştırmalarında, 11 yıl birinci sırada yer alan Lexus, Amerika'da ise 5 yıldır üst üste en sorunsuz marka unvanını almıştı.

Bununla birlikte Lexus; Dayanıklılık, Üretim Kalitesi, Yol Tutuş, Performans, Kullanım Maliyetleri gibi birçok kriterin yer aldığı 2016 Driver Power Survey araştırmasında da 150 kadar farklı otomobil içinde 50 bine yakın kullanıcının oyları ile En Güvenilir Otomobiller kategorisinde ilk 10'da 5 modeli ile yer aldı.

Gerçek kullanıcıların gerçek deneyimleriyle yapılan oylama sonucunda Lexus RX birinci sırada yer alırken, IS ise ikinci sırada yerini aldı. İlk 10'daki diğer Lexus modelleri ise GS, NX ve CT oldu. Marka ayrıca,” araştırma sonuçlarına göre En Konforlu Koltuklar kategorisinde de ilk sırada yer aldı.

En güvenilir otomobil Lexus ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.