En Güvenilir Bitcoin siteleri hangileri? Binance ile BtcTurk en iyi kripto borsaları mı?

Son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan kripto para birimi Bitcoin, tüm borsalarda uçmuş durumda. Elon Musk'ın da biyosuna Bitcoin eklemesinden sonra kripto para borsalarında Bitcoin'in fiyatı inanılmaz arttı. Buna paralel olarak da Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin gibi kripto para borsalarına olan ilgi de artmış durumda. Peki, En güvenilir Bitcoin siteleri hangileri? Binance mı, BtcTurk mu?

Bitcoin, son zamanların en çok para kazandıran yatırım aracı oldu. Tesla'nın mal varlığından yaklaşık 1,5 milyar dolar Bitcoin'e yatırması sonrası tüm kriptp para borsalarında Bitcoin'in fiyatı da yükseldi. Peki, Bitcoin alım satımı yapılan kripto para borsaların Binance ve BtcTurk güvenilir mi?

EN GÜVENİLİR BİTCOİN SİTELERİ!

Haberimizde, Türkiye ve dünyada en çok kullanılan iki kripto para borsasına yer verildi. Bunlardan biri Binance, diğeri de BtcTurk. Bitcoin alım satımı yapmayı düşünenler nelere dikkat etmeli? Hangi Bitcoin sitesi güvenilir?

Uzman yorumları ve kullanıcıların memnuniyet oranları göz önünde bulundurularak hazırlanan listemize göz atın.

Binance
Thodex
Coinbase Pro
Bitfinex
Bitstamp
Kraken
Kucoin
CEX.IO
Paribu
BTCTurk
Icrypex
Bitlo.com

BİTCOİN BORSASI SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Güvenilirlik: Merkezi bulunan, uzun süredir piyasada kullanıcılarına işlem yaptıran, herkes tarafından kabul gören siteleri tercih etmeniz gerekir.
Hacim: Hacmi olan piyasalarda daha fazla fırsat yakalayabilir, işlemlerinizi daha seri bir şekilde yapabilirsiniz.
Coin Sayısı: Coin çeşitliliği, çift sayısı fazla olan piyasalarda istediğiniz coini bulmanız daha kolay olur.

 

 

En Güvenilir Bitcoin siteleri hangileri? Binance ile BtcTurk en iyi kripto borsaları mı? ile ilgili etiketler Bitcoin en güvenilir bitcoin siteleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.