En düşük emekli maaşı ne kadar oldu 2022? Emekli maaşına ne kadar zam geldi?

En düşük emekli maaşı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı kararlara göre memur ve emekli maaş zam oranları belli oldu. AÇıklamaya göre en düşük emekli maaşı 2500 TL oldu. Peki emekli maaşına ne kadar zam geldi? Memurlara zam ne kadar oldu?

Emekliye müjde geldi. En düşük emekli maaşı 2022 yılında belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı kararlarını açıkladığı 3 Ocak akşamıda en düşük emekli maaşını açıkladı. Emekli maaşlarında alt limit olarak belirlenen tutar açıklandı.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı kararlarını açıkladı. Memur maaşına gelecek zam oranlarını açıklanmasının ardından Türkiye'de yaşayan milyonlarca emeklinin alacağı maaş oranları da açıklandı. 

Erdoğan, emekli maaşlarında alt limit olarak belirlenen emekli maaşını da açıkladı. Alınan karara göre en düşük emekli maaşı 2500 TL olarak belirlendi.

En düşük emekli maaşı ne kadar oldu 2022? Emekli maaşına ne kadar zam geldi? ile ilgili etiketler emeklilik emekli maaşı en düşük emekli maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.