En çok Sibel Can kazanacak! İşte bayramda konser verecek ünlü isimleri dinlemenin bedeli

Pandemi tedbirleri esnetildikten sonra gerçekleşecek ilk bayramda ünlü isimler verdikleri konserlerle ceplerini dolduracak. 2 Mayıs Pazartesi günü başlayıp 4 Mayıs Çarşamba günü bitecek olan Ramazan Bayramı sürecinde sahne alacak ünlü şarkıcıların programları ve konser ücretleri belli oldu.

Pandemi yasakları nedeniyle 2 yıldır bayramda sahne alamayan ünlü isimler bu yıl Ramazan Bayramı'nda yeniden sevenleriyle bir araya gelecek. Bayramda konser verecek sanatçıların programları netleşti. Ünlü şarkıcılar bu bayramda aldıkları ücretlerle ceplerini dolduracak. İşte bayramda Sibel Can, Gökhan Tepe, Fatih Ürek, Ebru Yaşar, Ajda Pekkan, Şevval Sam gibi sevilen şarkıcıları dinlemenin bedeli...


Hürriyet'ten Orkun Ün bugünkü köşesinde ''Bayramın bedeli! Rezervasyonlar iyi, oteller hallerinden memnun...'' başlığıyla kaleme aldığı yazısında bayramda sahne alacak ünlü şarkıcıların konserlerini dinlemenin bedelini açıkladı. İşte Orkun Ün'ün köşe yazısı...


''Sibel Can bayramın en çok kazananlarından biri olacak. Bayramın ilk günü Kıbrıs’ta, ikinci günü Antalya’da sahneye çıkacak.

Kıbrıs’ta Sibel Can ile beraber Gökhan Tepe ve Fatih Ürek’i dinleyip 3 gece kalmanın bedeli ise 22 bin liradan başlıyor, oda tercihine göre 70 bin liraya kadar çıkıyor.

Eğer Sibel Can için Antalya’yı seçerseniz o zaman konaklamanızı biraz uzatmanız gerekiyor çünkü otel öyle 2-3 günlük konaklamaya izin vermiyor.

6 gece için 20 bin lira ile 70 bin lira ödemeniz gerekiyor.

Ebru Gündeş de bayramın ilk günü Antalya’da... Bayrama Ebru Gündeş dinleyerek girmenin fiyatı ise 12 bin ila 30 bin lira arasında değişiyor.

Kıbrıs’ta Ebru Yaşar için 12 bin lira, Derya Bedavacı ve Özcan Deniz için ise 10 bin liralık bir oda ücreti ödemek gerekecek.

Ve tabii ki bayram programlarının vazgeçilmez ismi Ajda Pekkan...

O sahne için çok sevdiği Bodrum’u tercih etmiş. Otelin 3 gecelik konaklama paketi minimum 18 bin lira.

Fiyatlar her yerde aynı seviyeden başlıyor aslında.

Dalaman’da Şevval Sam ve Jabbar konserleri olacak.

Orada da 3 gecelik paketler var. Standart bir oda için 12 bin lira lüks bir oda için ise 90 bin lira isteniyor.

E tabii sezon daha başlamadı.

O yüzden gözlerimizi fal taşı gibi açacak fiyatlarla bu bayramda karşılaşmıyoruz.

Daha doğrusu yaz sezonunda Bodrum ve Çeşme’deki otel özellikle villa fiyatlarını bildiğimiz için belki de bu fiyatlar bize ‘normal’ geliyor.

Ama şunu muhakkak eklemem gerekiyor.

Bu fiyatlara otellerde yapılan ekstra harcamalar dahil olmayacak.

Yediğiniz ve içtiklerinize mutlaka ek ücret alınacak.

O yüzden bu sahne ve konaklama fiyatlarının üzerine siz tatil sürenize göre en az bir 5-10 bin lira daha ekleyin.''


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

En çok Sibel Can kazanacak! İşte bayramda konser verecek ünlü isimleri dinlemenin bedeli ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Sibel Can Ebru Gündeş Ramazan Bayramı Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.