En Çok Kaza Yapan Burç Belli Oldu! Onlarla Yola Çıkmayın

Burçlarla ilgili en'ler her gün bir başka şekilde karşımıza çıkıyor. Burçlar kuşağının 12 üyesi pek çok bakımdan birbirinden ayrılıyor. Ancak öyle bir araştırma yapıldı ki en çok kaza yapan burçlar herkesi şaşırttı. Biz de haberimizde en çok kaza yapan burçlara yer verdik.

Hayatımıza olan etkisi yadsınamaz olan burçlar bize nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu göstermenin yanısıra nasıl bir insan olabileceğimizi, potansiyelimize de ışık tutuyor. Avustralya'da yapılan bir araştırmada en çok kaza yapan burçlar da ortaya çıktı. İşte detaylar...

EN ÇOK KAZA YAPAN BURÇ BELLİ OLDU!

Kontrol konusunda psikolojik sınırı çoktan geçtiğine inanılan Oğlak Burçlar Avustralya'da yapılan bir araştırmanın öznesi oldu. 230 bin trafik kazasının incelendiği araştırmada en çok kaza yapan burç Oğlak oldu.

Oğlak burçlarının özellikleri de bu araştırmayı destekler nitelikte. Kontrol konusunda sıkı bir yapıya sahip olan, herhangi bir olayı ve durumu saatlerde düşünebilen hatta bu konuda uykusuz geceler geçiren Oğlaklar, ne yazık ki trafikte bunun cezasını çekiyorlar.

Öte yandan araştırmada en çok kaza yapan ve yaptıran burçlar arasında Başak Burcu da ikinciliği elde etti. Detaycılığı ve titizliği ile kök söktüren Başak, direksiyon başında tam bir saatli bombaya dçnüşebildiğini gösterdi.

 

 

En Çok Kaza Yapan Burç Belli Oldu! Onlarla Yola Çıkmayın ile ilgili etiketler en çok kaza yapan burç burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.