En çok izlenen 5 Netflix dizisi! Bugüne kadar en çok izlenen Netflix dizileri hangileri?

Netflix en çok izlenen 5 dizisini açıkladı. Platformun kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içerisinden en çok izlenen beş orijinal dizisi belirlendi. Buna göre 76 milyon kez izlenmeyle en çok izlenen dizi The Witcher oldu. İşte liste...

Dünyaca ünlü çevrimiçi platform Netflix bugüne kadar en çok izlenen 5 orijinal dizisini açıkladı. İşte o diziler..

EN ÇOK İZLENEN 5 NETFLİX DİZİSİ!

76 milyon izlenmeyle listenin en üst sırasında yer alan dizi aynı zamanda platformun en yüksek bütçeli yapımı olarak dikkat çekiyor.

The Witcher 1. sezon 1. bölüm “The End's Beginning” incelemesi - LOG

Başrolde Henry Cavill‘ın yer aldığı proje dünyanın en popüler oyunlarından The Witcher’ın diziye uyarlaması olarak karşımıza çıkmıştı. Çekimleri İngiltere’de devam eden dizinin ikinci sezonunun bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Listenin ikinci sırasında 65 milyon izlenmeyle La Casa de Papel yer alıyor.

Todo lo que se sabe sobre la temporada 5 de La casa de papel | Business  Insider España

Bu yıl dizinin son sezonunu izleyicilerle buluşacağını söyleyelim. Üçüncü sırada 64 milyon izlenmeyle Stranger Things bulunuyor. Dördüncü sıraya bakıldığında Tiger King karşımıza çıkıyor.

Stranger Things - Vikipedi

Netflix imzalı yapımlar seyirciler tarafından beğeniyle izleniyor Belgesel niteliğinde yayınlanan proje toplam 7 bölümden oluşuyor ve başrolde Amerikalı eski bir hayvanat bahçesi operatörü ve hüküm giymiş bir suçlu olan Joe Exotic yer alıyor. Listenin beşinci sırasında ise kısa bir süre önce yayınlanan Bridgerton yer alıyor. Dünya genelinde 63 milyon kez izlenen Bridgerton, Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton‘ın (Phoebe Dynevor) yaşadıklarını aktarıyor.

En çok izlenen 5 Netflix dizisi! Bugüne kadar en çok izlenen Netflix dizileri hangileri? ile ilgili etiketler Netflix en çok izlenen diziler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.