'En Çok Ben Eğlendim'e okurlardan büyük ilgi!

Eğlence dünyasının önemli isimlerinden olan SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın hayat hikayesini konu alan ‘En Çok Ben Eğlendim’ kitabı okurlardan büyük ilgi gördü ve yaklaşık 2 ayda 10. baskısını yaptı.

İzzet Çapa'nın, kendi hayat öyküsünü kaleme aldığı ‘En Çok Ben Eğlendim’ kitabı Destek Yayınevi etiketiyle aralık ayında okurlarla buluşmuştu. 

Büyük ilgi gören kitap, bugün 10. baskısını da yaptı. Çapa, durumdan duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı:

"ÇOK EĞLENDİM Mİ BUNDAN PEK EMİN DEĞİLİM AMA HAKİKATEN ÇOK SEVİNDİM…"

"Henüz iki ay olmadı piyasaya çıkalı ‘En Çok Ben Eğlendim’. Ne mutlu ki ilk haftasında Remzi Kitabevi’nin ‘Çok Satanlar’ listesine girmeyi başardı.

İki hafta sonra da zirveye tırmandı.

Birkaç haftalık liderlik macerasından sonra da, vakur bir sükunetle yavaş yavaş yerini diğer yeni çıkanlara bıraktı.

Mamafih iki ay sonra Remzi’de hala listede, D&R’larda ise hem ‘Önerilenler’ hem de ‘Yeni Çıkanlar’da.

 Bu işten iyi anlayan dostlarım, ilk kitap için bunun ciddi bir başarı olduğu söylüyor. Beni ise, bütün amatörlüğümle sadece yaşadıklarımı ve yüreğimi rehber edindiğim ilk kitabımın bu kadar çok sevilmesi mutlu ediyor.

İki ay boyunca çok satanlar listelerinde olmak, iki ayın sonunda onuncu baskıyı yapmak hayal bile edemeyeceğim bir şeydi.

Ne mutlu ki hayat insana bazen, hayallerin bile ötesinde şeyler hediye ediyor. Çok, çok teşekkür ederim…"

'En Çok Ben Eğlendim'e okurlardan büyük ilgi! ile ilgili etiketler İzzet Çapa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.