‘En Çok Ben Eğlendim’ okurlarıyla buluştu!

İzzet Çapa, hayat hikayesini konu alan ‘En Çok Ben Eğlendim’ isimli kitabıyla okurlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Merakla beklenen kitabın basımı geçtiğimiz gün tamamlandı ve bugünden itibaren tüm seçkin kitabevlerinde!

 

Eğlence dünyasının marka ismi İzzet Çapa'nın, kendi hayat öyküsünü kaleme aldığı ‘En Çok Ben Eğlendim’ kitabı Destek Yayınevi etiketiyle bugünden itibaren tüm kitabevlerinde!

‘ASLA YAPILMAYACAKLAR’ LİSTESİ ÇIKARTABİLİRSİNİZ

"Benim hayatımın hikayesini okuyarak neyi yapacağını değil, daha çok neleri yapmaman gerektiğini öğrenebilirsin. Başıma gelenlere, yaptığım hatalara, yediğim kazıklara bakarak kendine ancak bir ‘asla yapılmayacaklar’ listesi çıkartabilirsin. " diyen Çapa, yaşadığı heyecanı şu sözlerle dile getirmişti:

"İtiraf ediyorum bu kadar heyecanlanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Başına pişmiş tavuğa taş çıkartacak yüzlerce şey gelen bir adam olarak, kendi kitabımla ilk defa karşılaştığımda bu kadar duygulanacağım asla gelmezdi aklıma.

Çocukluğum, ilk gençliğim, aşklarım, anılarım, ticaret hayatım, medya maceralarım, ailemin hakikaten akıllara seza acayip hikayesi işte masamın üzerinde duruyor basılmış, ciltlenmiş bir halde şimdi.

‘En Çok Ben Eğlendim’ okurlarıyla buluştu!

"EN ÇOK BEN EĞLENDİM’İ OKURLARI KONUŞACAK"

Bundan sonra söz artık okurda yani sizde – sende; artık ben sahnenin öteki tarafına geçiyorum. En Çok Ben Eğlendim’i okurları konuşacak…

Kitabın önsözünde de altını çizdiğim gibi ben bir yazar değilim. Bu kitap da bir başarı öyküsü hikayesi falan değil. Tek bir iddiam var yazdıklarımla ilgili. Olan biteni yaşandığı gibi, gerçeğe sadık kalarak, nasıl hissetiysem öyle kaleme aldım.

Abartmadım, azaltmadım, hayatın yüreğimde ve zihnimde bıraktığı izlerin peşinden gidip, nasılsa öyle anlattım.

Umarım dokunmayı başarabilirim kalplerinize. Dilerim küçücük de olsa bir renk katabilirim gönül galerinize."

‘En Çok Ben Eğlendim’ okurlarıyla buluştu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.