En çok 1 dolarlık adamların sesi çıkıyor

Merkez Bankası'ndaki görev değişiminin ardından harekete geçen Londra tefecileri dün gece Asya piyasaları üzerinen Türkiye'ye karşı ekonomik saldırı gerçekleştirdi. FETÖ'cüler ise doların yükselişini dört gözle bekledi. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın açıklaması sonrası dolar düşerken, FETÖ'cülerin hayalleri de suya düştü.

Londra tefecileri, Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olmasının intikamını almak için dün gece Türkiye'ye ekonomik saldırıya girişti.

Asya piyasalarında başlatılan operasyon sonrasında dolar yüzde 16 arttı. Bu durum başta FETÖ'cüler olmak üzere tüm Türkiye karşıtları tarafından sevinçle karşılandı.

FETÖ'CÜ DÜNDAR: OPERASYON SIRASI DOLARDA

Almanya'ya firar eden FETÖ'cü Can Dündar "Bu gece operasyon sırası dolarda. Diyanet şimdiden duaya başlasa iyi olur" sözleri ile aklınca durumla alay etmek istedi.

En çok 1 dolarlık adamların sesi çıkıyor

 

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Dündar'a en güzel yanıt ise sabah saatlerinde geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bir açıklama yaparak finansal istikrar vurgusunda bulundu.

Bakan Elvan'ın bu açıklamasının ardından kur düştü. Türk ekonomisini hedef alan FETÖ'cülerin hayalleri de suya düştü.

FETÖ'NÜN DOLAR SEVDASI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan darbecilerin üzerlerinden ve evlerinde yapılan aramada çok sayıda 1 dolarlık banknot çıkmıştı.

Dolarların F serisinin birinci derece örgüt militanlarına, C serisinin yöneticilere, J serisinin ise örgüt üyelerine dağıtıldığı belirlenmişti.

 

En çok 1 dolarlık adamların sesi çıkıyor ile ilgili etiketler FETÖ Dolar Can Dündar Lütfi Elvan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.