En çekici selfie Pelin’den geldi!

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, oyunculuğu yanında verdiği kilolar sonrasında büründüğü yeni görüntüyle de magazin dünyasının önemli yüzleri arasına girdi.

BKM Mutfak ekibinin bir üyesi olarak hayatımıza giren Pelin Öztekin sempatik tavırları ve komediye olan yatkınlığıyla, kısa sürede milyonların beğenisini kazandı. Genç kadın artan şöhretiyle birlikte kilolarından kurtulmak için Nisan 2015’te bıçak altına yattı ve mide küçültme operasyonu geçirdi.

153 KİLODAN 63 KİLOYA

Pelin Öztekin, 153 kiloyken yaptırdığı bu operasyon sonra 22 ay içerisinde 90 kilo vererek 63 kiloya indi ve adeta bambaşka bir görüntüye kavuştu. Düzenli bir şekilde spor yapmaya devam eden Pelin Öztekin yeni görüntüsüne dair memnuniyetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gösteriyor. Öztekin eski dönemlere ait paylaşımların yapıldığı TBT gününü, kilo verdikten sonraki dönemde çekilmiş bir fotoğrafına ayırdı ve o kareyi; ‘Birer TBT alır mıyız? O gecenin başıydı, sonunu hiç sorma, hayat sürprizlerle dolu’ notlarıyla paylaştı. Pelin Öztekin’in bu paylaşımı çok sayıda beğeni alırken gelen yorumlar arasında en dikkat çekenlerden biri de ‘En çekici selfie Pelin’den geldi’ oldu.

En çekici selfie Pelin’den geldi! ile ilgili etiketler Pelin Öztekin Selfie tbt çekici 90 kilo verdi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.