En büyük uyuşturucu şebekesi ortak operasyonla çökertildi!

İspanya’da birçok ülkenin katılımıyla ortak olarak düzenlenen operasyonda, ülkenin en büyük para aklama ve uyuşturucu şebekesi çökertildi.

İspanya’daki en büyük uyuşturucu ve para aklama şebekesi, aralarında İngiltere, İsveç, Portekiz, Kolombiya ve İspanya polisinin de bulunduğu ortak operasyonuyla çökertildi.

Europol ve İspanya Ulusal Polis Birliği’nin gerçekleştirdiği operasyonda, 81 şüpheli gözaltına alınırken, 3,2 ton uyuşturucunun, 2 milyon Euro (12 milyon 600 bin TL), 2 yelkenli, lüks yat ve çok sayıda spor otomobilin ele geçirildiği açıklandı.

Operasyona dair görüntüler ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

En büyük uyuşturucu şebekesi ortak operasyonla çökertildi! ile ilgili etiketler İspanya İngiltere Kolombiya İsveç uyuşturucu Portekiz europol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.