'En azından para için daha iyi oynasaydınız'

Tümer Metin, beIN Sports kanalında yayınlanan programda Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği maçı değerlendirdi. İşte Metin'in maça dair sözlerinden öne çıkanlar.

Dinamo Zagreb deplasmanından mağlubiyetle dönen Fenerbahçe'nin durumunu ve 4-1'lik maçı beIN Sports ekranlarında değerlendiren Tümer Metin önemli sözler sarfetti.

'En azından para için daha iyi oynasaydınız'

O FORMAYI GİYİYORSANIZ MÜCADELE ETMEK ZORUNDASINIZ

Futbolcuları eleştiren Tümer, "Taktiğiniz tutmayabilir, hocanız yanlış tercihler yapabilir ama o formayı giyiyorsanız mücadele etmek zorundasınız. İlk yarıya 2-0 mağlup girmişsin. Ne konuştu diye düşünüyorum. Hocalar en kötü şöyle söyler: Beyler çıkalım ikinci yarıyı 0-0 gibi oynayalım." dedi.

"Cocu, haftasonu oynanacak Beşiktaş derbisini düşünerek kadroda rotasyon yapabilir. Tamam mantıklı geliyor. İlk yarıda 2-0 geriye düşmüşsün. Yedek kulübesinde Ayew ve Slimani bekliyor. Bu iki futbolcu bile Fenerbahçe'yi değiştiremeyecekti."

"UEFA'da kazanılan galibiyete 570 bin euro geliyor. Dün Galatasaray 2.9 milyon euro kasasına koydu. Takımlar en azından para için daha iyi oynar. Bu kadro insanları yanıltıyor. Bu kadronun mücadele etme şansı var. Bu kadronun gerçekten kalite anlamında ciddi bir sıkıntısı var. Bunu ben yapmadım. Kadroyu yayıncı kuruluş yapmadı. Ciddi bir kalite sıkıntısı var."

'En azından para için daha iyi oynasaydınız' - Resim : 2

BU TAKIMIN KALİTESİ EKSİK

"Ben Frey hakkında konuşunca eleştiriliyorum. Düşman değilim ki ben. Herkes gibi ben de Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim. Ülke puanı için, yayıncı kuruluş için talep ederim ama işin bir gerçeği var. Bu takımın kalitesi eksik. Bu takım geri düştüğünde zor maç çevirir."

"Zorluk derecesi olan her maçta Fenerbahçe, oyunu çevirmekte zorlanır. Zagreb'de sokağa çıksam insanlara Frey mi oynasın Soldado mu oynasın diye sorsam yedi millet Soldado der. Ben bu rotasyon işini de anlamıyorum. Fenerbahçe'nin toparlanmak için bir şansı var. O da derbi maçı."

'En azından para için daha iyi oynasaydınız' - Resim : 3

'En azından para için daha iyi oynasaydınız' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Tümer Metin değerlendirme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.