En acı kaza! Otomobilini park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi

Trabzon'da park etmek istediği otomobili ile manevra yapan baba 4 yaşındaki oğlunu ezdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan küçük çocuk kurtarılamadı.

Trabzon'da, Adem Yaşar'ın otomobilini park etmeye çalışırken çarptığı oğlu Ömer Eymen Yaşar (4), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

En acı kaza! Otomobilini park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi

Erdoğdu Mahallesi Kisarna Caddesi'ndeki İkizevler Sitesi A Blok önünde meydana gelen acı olayda; Adem Yaşar, kullandığı 06 AT 8510 plakalı otomobilini park etmek için manevra yaptığı sırada koşan oğlu Ömer Eymen Yaşar sağ arka tekerin altında kaldı.

En acı kaza! Otomobilini park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi - Resim : 2

Durumu fark eden babası tarafından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

DHA

En acı kaza! Otomobilini park ederken 4 yaşındaki oğlunu ezdi ile ilgili etiketler Trabzon adem yaşar ömer eymen yaşar oğlunu ezdi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.